Κατηγορίες
Export News

1a) Η εταιρία Τρικαλινός συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων Fancy Food

Η εταιρία Τρικαλινός συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων Fancy Food, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 14 Ιουνίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο Jacob K. Javits
Convention Center στη Νέα Υόρκη.
Ειδικότερα, η εταιρία Τρικαλινός συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων Fancy Food, τη σημαντικότερη έκθεση των Εκλεκτών Τροφίμων που διεξάγεται δύο φορές το χρόνο στην Αμερική. Ανάμεσα στις 53 ελληνικές εταιρείες που συμμετείχαν στο Ελληνικό Περίπτερο, η εταιρία Τρικαλινός Αυγοτάραχο ξεχώρισε με τη ζωηρή και καλαίσθητη παρουσία της, ενώ με τα ποιοτικά ανώτερα προϊόντα της προσέλκυσε μεγάλο ενδιαφέρον από τους
Αμερικανούς αλλά και τους διεθνείς επισκέπτες της έκθεσης.
Η Sales & Exports Manager της εταιρίας, Λίλα Κούρτη σχολίασε: «Συμμετέχοντας ξανά στη Summer Fancy Food μετά από 3 χρόνια, ένιωσα ότι οι άνθρωποι της κοινότητας των
τροφίμων είχαν την ανάγκη να είναι και πάλι μαζί και όλοι απόλαυσαν την ευκαιρία να μοιραστούν νέες ιδέες και να εξερευνήσουν πιο διεξοδικά τα προϊόντα μας. Μου έδωσαν
περισσότερο χρόνο για να μοιραστώ τους τρόπους παραγωγής μας και αφιέρωσαν περισσότερο χρόνο στη γευσιγνωσία και την εξήγηση των πρακτικών μας. Έμειναν έκπληκτοι από τη γεύση και την ποιότητά που διακρίνει την Τρικαλινός και ενδιαφέρθηκαν
σε βάθος για όλη την γκάμα των προϊόντων μας. Για την Τρικαλινός αυτή η έκθεση αποτέλεσε μια σπουδαία ευκαιρία επικοινωνίας και επισφράγισης συνεργασιών, καθώς τα τελευταία τρία χρόνια έχει ενταθεί η ανάγκη για εξερεύνηση νέων προϊόντων που προσφέρουν μια υψηλή γαστρονομική εμπειρία, η οποία βασίζεται στην αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, την εκλεπτυσμένη γεύση και την ιστορία αιώνων του τόπου μας».
Η συμμετοχή στην διεθνούς φήμης έκθεση, είναι μέρος του στρατηγικού σχεδιασμού εξωστρέφειας και ανάπτυξης του δικτύου διεθνών συνεργασιών και μεγέθυνσης του όγκου των εξαγωγών για την εταιρία Τρικαλινός.

Λίγα λόγια για την εταιρία:
Η οικογένεια Τρικαλινός δραστηριοποιείται από το 1856 στην μεταποίηση και εμπορία του αυγοτάραχου. Με το πέρασμα των χρόνων, με αφοσίωση και μεράκι στην παραγωγή ενός άρτιου
ποιοτικά και γευστικά προϊόντος, η εταιρία βελτιώνει συστηματικά την παραγωγική διαδικασία του αυγοτάραχου διατηρώντας αναλλοίωτα τα διατροφικά του χαρακτηριστικά. Το διατροφικό προφίλ του Αυγοτάραχου Trikalinos έχει αποτελέσει μελέτη περίπτωσης ερευνών Πανεπιστημίων και Επιστημονικών περιοδικών ανά τον κόσμο. Χάρη στην μοναδική ποιότητα και γεύση αλλά και τις σύγχρονες συσκευασίες τους, τα προϊόντα της εταιρίας έχουν διακριθεί σε όλο τον κόσμο και έχουν αποτελέσει έμπνευση για τη δημιουργία κορυφαίων πιάτων που φέρουν την υπογραφή καταξιωμένων σεφ. Σήμερα, τα προϊόντα της εταιρίας Τρικαλινός εξάγονται σε 37 χώρες σε όλο τον κόσμο.